"Динамо" зіграв з шотландським "Рейнджерс": рахунок зустрічі

У напруженому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське "Динамо" зіграло внічию 1:1 з шотландським "Рейнджерсом". Поєдинок, що відбувся на нейтральному полі через військові дії в Україні, тримав уболівальників у напрузі до фінального свистка.

Кияни продемонстрували впевнену гру, особливо в першому таймі. Їхні зусилля увінчалися успіхом наприкінці першої половини матчу, коли Андрій Ярмоленко вдало завершив швидку флангову атаку після точного прострілу Ваната.

Здавалося, що "Динамо" зможе втримати перевагу до кінця зустрічі, але доля розпорядилася інакше. На четвертій доданій хвилині Сиріль Дессерс зрівняв рахунок.

Цей результат залишає інтригу перед матчем-відповіддю, який відбудеться 13 серпня в Глазго. Київській команді доведеться продемонструвати всю свою майстерність на виїзді, щоб пройти далі в турнірі.

Нагадаємо, 5 серпня відбулося жеребкування раунду плей-офф Ліги чемпіонів. За його підсумками визначено, що переможець двобою між київським "Динамо" та "Рейнджерс" зі Шотландії зустрінеться з сильнішим у парі "Зальцбург" - "Твенте". Матчі плей-офф заплановані на 20/21 серпня (перші ігри) та 27/28 серпня (матчі-відповіді).

Як писав "Ми-Україна" раніше, наприкінці липня грецький клуб “Олімпіакос” оголосив про підписання контракту з 28-річним українським форвардом Романом Яремчуком

Головне