Основа нашої стійкості - люди: Залужний подякував українцям за рік незламності

Основа нашої стійкості - люди: Залужний подякував українцям за рік незламності

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний подякував українцям за рік незламності.

Своє відеозвернення він опублікував у Telegram.

За його словами, прості українці взяли до рук зброю, щоб захистити своїх рідних, домівки й батьківщину від неспровокованої та невиправданої агресії рф.

Головнокомандувач ЗСУ зазначив, що за девʼять років війни ми стали міцнішими за бетон і сталь, бо памʼятаємо приклади незламності оборонців ДАПу й "Азовсталі".

"Дякую вам, українці! Усім, хто служить у лавах Збройних Сил та інших складових Сил оборони України, - повага і глибока вдячність. Усім, хто допомагає, підтримує, вірить - доземний уклін. Усім полеглим за свободу - Вічна Памʼять і шана", - сказав Залужний.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський звернувся до українців у річницю повномасштабного вторгнення росії.

Зеленський подякував усім, завдяки кому триває наш опір: ЗСУ, Сухопутним військам, піхоті та танкістам, артилерії, ППО, розвідники, прикордонникам, ССО, СБУ, Нацгвардії, поліції та ТрО.

“Майже у кожного в телефоні є хоча б один контакт, який більше ніколи не підніме слухавку. Не відповість на смс: “Ти як?  Щодня мільйони українців мільйони разів писали чи промовляли до рідних і близьких це запитання. Щодня хтось не отримував відповіді. Щодня окупанти вбивали наших рідних і близьких. Ми не зітремо їхні імена ні з телефонної, ні з власної пам’яті. Ми ніколи їх не забудемо. Ми ніколи цього не пробачимо. Ми ніколи не заспокоїмося, доки російські вбивці не понесуть заслужену кару. Кару міжнародного трибуналу. Суду Божого. Наших воїнів. Або всіх їх разом узятих””, – сказав він.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, загальні бойові втрати ворога зросли на ще 970 військовослужбовців.

Головне