Звернення Зеленського: Хоч би хто допомагав росії, будемо реагувати так жорстко, як треба для захисту України

Звернення Зеленського: Хоч би хто допомагав росії, будемо реагувати так жорстко, як треба для захисту України

Президент України Володимир Зеленський провів Ставку, де обговорили наміри росії. Також він анонсував представлення Плану перемоги партнерам.

Про це повідомив глава держави у вечірньому зверненні.

“Серед головного була доповідь розвідок - Служби зовнішньої розвідки та ГУР щодо намірів росіян на осінь – зиму. Все доволі детально. Фактично включення у війну Північної Кореї”, - йдеться у зверненні.

Зеленський підкреслив важливість тісної співпраці з міжнародними партнерами для досягнення результатів у обороні. 

“Ми будемо реагувати так жорстко, як треба для захисту України. Буде й відповідна наша робота з партнерами, щоб російські наміри не спрацювали”, - зазначив він.

Зі слів президента, віце-прем'єр-міністр Олена Стефанішина доповіла про результати перемовин у Вашингтоні та інших столицях щодо геополітичного пункту Плану перемоги. Цього тижня Україна представить своїм партнерам стратегію примусу росії до справедливого завершення війни.

Також він зазначив про досягнення у виробництві дронів для Збройних сил. Олександр Камишін повідомив, що вже закуплено мільйон дронів за державний кошт, які направляються на фронт. Президент подякував українським виробникам та волонтерам за внесок у технологічний розвиток армії, підкреслюючи важливість продовження постачання дронів для збереження життя військових.

Як писали “Ми-Україна” раніше, у Німеччині підтвердили візит президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена. Глава американської держави прибуде до Берліна наприкінці тижня.

Головне