ЗСУ зупинили наступ окупантів на двох напрямках, – Міноборони

ЗСУ зупинили наступ окупантів на двох напрямках, – Міноборони

Сили оборони України на даний час зупинили та стримують наступ збройних сил російської федерації на двох напрямках на сході України. Це — Куп’янський та Лиманський напрямки.

Про це повідомила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр у Telegram.

"На Куп’янському та Лиманському напрямках наші Сили оборони зупинили наступ ворога", — зазначила вона.

Варто зазначити, що російські окупанти останніми тижнями посилили штурми у Луганській області. Українські військові повідомляли, що росіяни намагаються прорвати оборону ЗСУ на Куп'янсько-Лиманському напрямку.

За інформацією захисників та аналітиків, на тій ділянці фронту тривають важкі бої. Окупанти атакують у районі населеного пункту Білогорівка Луганської області.

Нагадаємо, в тимчасово окупованому Маріуполі вранці, 23 червня, пролунали вибухи неподалік морського порту. Ймовірно знищені щонайменше чотири російські офіцери.

“Маріупольський Спротив доповідає про ліквідацію щонайменше 4 офіцерів окупантів, що оселились в приватному будинку маріупольців в евакуації в Приморському районі неподалік від Маріупольського морського порту”, – написав радник мера Петро Андрющенко.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, якщо росія використає ядерну зброю в Україні, щоб спробувати зупинити контрнаступ ЗСУ, таку атаку країни НАТО мають вважати нападом на самий Альянс.

Загроза використання росією ядерної зброї – найвища з часів Карибської кризи. А найкращий спосіб запобігти цьому – це чітко пояснити росіянам наслідки таких дій.

Головне