ЗСУ знищили комплекс орбітального подавлення супутників рф (відео)

ЗСУ знищили комплекс орбітального подавлення супутників рф (відео)

Сили спеціальних операцій України виявили та ліквідували російський комплекс радіоелектронної боротьби "Тірада-2" на Донецькому напрямку.

Цю інформацію повідомили представники Сил спецоперацій.

Зазначається, що під час розвідувальних дій на Донецькому напрямку оператори 3-го окремого полку ССО виявили зазначений комплекс, який призначений для виведення з ладу супутників зв'язку. Розробка цього комплексу була завершена росіянами восени 2018 року, а на території окупованої Луганської області його виявили вже весною 2019 року.

Після визначення координат цієї ворожої цілі, оператори ССО нанесли точний удар за допомогою ракетного підрозділу Сил оборони. У результаті такого точного вогневого ураження ворожий комплекс радіоелектронної боротьби "Тірада-2" було повністю знищено.

Довідка.

Спеціальні операційні сили Збройних сил України є окремим видом військових формувань, який включає в себе підрозділи спеціального призначення та групи, зайняті інформаційно-психологічними операціями. У неофіційній ролі гімну використовується пісня "Тихо прийшов, тихо пішов", створена під час воєнних подій між Росією та Україною.

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 7 січня сукупні втрати російської армії у війні проти України зросли на ще 440 солдатів. Сили оборони України також утилізували дев'ять танків, 14 бойових броньованих машин, 13 артилерійських систем та 11 дронів.

Таким чином від початку повномасштабної агресії росії ворог втратив більш як 365,1 тис. військовослужбовців.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, на Тернопільщині судитимуть двох працівників ТЦК, які катували чоловіків.

Головне