ЗСУ збираються потужно прорвати оборону росії, - Зеленський

ЗСУ збираються потужно прорвати оборону росії, - Зеленський

Сили оборони України збираються потужно прорвати оборону росії. Про це розповів президент Володимир Зеленський в ефірі CBS.

За словами глави української держави, він знає ділянку фронту, де це планують зробити, однак називати її не буде.

"Усі хочуть, щоб ми прорвали лінії оборони. Ми цього дуже хочемо... Це буде, я в цьому впевнений. І я не можу сказати, де це буде швидше. Я не можу цього сказати, не хочу ділитися інформаційно, вибачте, бо знаю, де ми збираємося прорвати - і потужно прорвати", - зазначив президент України.

При цьому Володимир Зеленський визнав, що прорвати оборону ворога буде складно. Адже лише на східному фронті окупанти розмістили угруповання з 200 тисяч осіб.

Нагадаємо, Володимир Зеленський також в інтерв'ю CBS заявив, що контрнаступ ЗСУ просувається повільно, однак українські захисники впевнено рухаються вперед. Також він додав, що просування ЗСУ не дає перепочити Путіну та його війську.

“Я буду з вами абсолютно відвертим. У нас є ініціатива. Це плюс. Ми зупинили російський наступ і перейшли в контрнаступ. І незважаючи на це, він не дуже швидкий. Важливо, що ми щодня просуваємося вперед і звільняємо території”, – зазначив глава української держави.

Як повідомляли "Ми-Україна", Сили оборони України звільнили Кліщіївку Донецької області. Однак росіяни не залишають спроб вибити наших воїнів з населеного пункту.

Головне