ЗСУ за добу відбили понад 50 атак росіян на шести напрямках фронту

ЗСУ за добу відбили понад 50 атак росіян на шести напрямках фронту

Протягом минулої доби на фронті відбулося 56 бойових зіткнень. Про це повідомляють у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Загалом ворог завдав чотири ракетних та 97 авіаційних ударів, здійснив 92 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито одну атаку противника в районі населеного пункту Терни Донецької області.

На Бахмутському напрямку військові відбили 14 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 6 атак в районі населених пунктів Бердичі, Уманське, Невельське Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався витіснити наші підрозділи із займаних позицій.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка та Новомихайлівка, де ворог, за підтримки авіації, 26 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог два рази атакував позиції наших захисників в районі населеного пункту Старомайорське Донецької області.

На Херсонському напрямку ворог протягом минулої доби, окупанти здійснили шість безуспішних атак позицій наших військ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, вчора, 8 квітня, на Полтавщині зросла кількість постраждалих внаслідок ворожого удару по будинку. Про це повідомили в ОВА.

Головне