ЗСУ за добу на Таврійському напрямку ліквідували 402 окупантів

ЗСУ за добу на Таврійському напрямку ліквідували 402 окупантів

Українські військові знищили 408 російських терористів на Таврійському напрямку за минулу добу, 24 грудня.

Про це повідомив пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку.

Зазначається, що взагалі на Таврійському напрямку ворог влаштував 16 авіаударів, провів 40 бойових зіткнень та здійснив 906 артобстрілів.

В зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який намагається оточити Авдіївку. Військові стійко утримують оборону, завдаючи значних втрат окупантам. Було відбито 14 атак ворога східніше Новобахмутівки, Степового, Авдіївки, а також 17 атак поблизу Первомайського та Невельського в Донецькій області.

Загальні втрати ворога становлять 402 особи, вісім окупантів здалися в полон. Знищено 42 одиниці військової техніки, зокрема два танки, 10 ББМ, п'ять артсистем, два РСЗВ, один ПТРК, 17 БПЛА, три автомобілі, дві одиниці спецтехніки та п'ять складів боєприпасів. Додатково, 37 одиниць техніки ворога отримали пошкодження.

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 24 грудня сукупні втрати російської армії у війні проти України зросли на ще 760 солдатів. Сили оборони України також утилізували 19 танків, більш як 30 бойових броньованих машин, 33 артилерійські системи, два винищувачі та понад півсотні одиниць автомобільної техніки. 

Таким чином від початку повномасштабної агресії росії ворог втратив майже як 354 тис. військовослужбовців.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, бійці ЦАХАЛу виявили тіла п'ятьох заручників у підземних тунелях терористів.

Головне