ЗСУ під Авдіївкою знищили російський "Термінатор" за $2 млн (відео)

ЗСУ під Авдіївкою знищили російський

Українські військові продовжують знищувати техніку окупантів, використовуючи для цього не лише артилерію, а і безпілотники-камікадзе, зокрема модель РУБпАК. На Авдіївському напрямку військові виявили та знищили бойову машину підтримки танків "Термінатор".

Ворожу машину знищили бійці 110-ї окремої механізованої бригади ЗСУ імені генерал-хорунжого Марка Безручка .

Вона була виявлена під час аеророзвідки промзони, і після першого удару безпілотника витримала атаку, але окупанти спробували втекти на ній. Проте військові виявили її під одним із мостів після додаткового розвідування місцевості.

Незважаючи на спроби російських військових сховатися, другий удар дроном був смертельним, і "Термінатор" вибухнув, піднімаючи стовп диму та вогню. Подію зафіксував командир роти аеророзвідки Роберт Бровді, відомий в мережі як "Мадяр".

Довідка.

Бойова машина підтримки танків "Термінатор" створена на базі Т-90 і озброєна протипіхотною зброєю, призначеною для ураження протитанкових засобів, придушення живої сили та знищення високозахищених цілей. Росіяни виготовили близько 10 таких машин, кожна з яких коштує приблизно 2 мільйони доларів.

Нагадаємо, Сили оборони України на початку грудня видовищно перетворили на брухт чергову важку вогнеметну систему ТОС-1А "Сонцепьок" на полі бою.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська у середу, 27 грудня, вдарили по лікарні у Бериславі Херсонської області. Внаслідок цього був поранений працівник.

Головне