Росіяни вдарили по лікарні у Бериславі - поранений працівник (фото)

Росіяни вдарили по лікарні у Бериславі - поранений працівник (фото)

Російські окупаційні війська у середу, 27 грудня, вдарили по лікарні у Бериславі Херсонської області. Внаслідок цього був поранений працівник.

Про це повідомила пресслужба Херсонської обласної військової адміністрації в Telegram-каналі. Як зазначається, атака була здійснена окупантами зранку в середу.

Ворог безпілотниками атакував медичний заклад у місті. Це призвело до поранення 47-річного техпрацівника. Йому надали допомогу на місці. У будівлі медзакладу були зафіксовані руйнування.

Очільник ОВА Олександр Прокудін розповів у своєму Telegram-каналі, що зранку 27 грудня російська армія також вбила цивільного у селі Новобериславі, що в Бериславському районі Херсонщини. Смертельні поранення отримав 59-річний чоловік, який у момент обстрілу йшов вулицею населеного пункту.

Протягом цієї доби, 27 грудня, у Херсонській області вже чотири рази оголошували повітряну тривогу.

Нагадаємо, у Херсоні через російські обстріли, які стались у вівторок, 26 грудня, без електропостачання залишилися 70% абонентів. Енергетична інфраструктура в місті сильно постраждала. Наразі енергетики вже працюють над тим, аби світло повернулось до містян якнайшвидше. Зараз вони визначають ступінь пошкодження, а після – негайно стають до аварійно-відновлювальних робіт.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти здійснили артилерійський обстріл залізничного вокзалу у Херсоні ввечері, 26 грудня. Нове відео показує наслідки інтенсивного обстрілу, який став причиною загибелі декількох людей. Попри обстріли до Києва прибув евакуаційний потяг з Херсона, який вчора потрапив під атаку.

Головне