ЗСУ опівдні знищили одразу три бомбардувальника Су-34: що відомо

ЗСУ опівдні знищили одразу три бомбардувальника Су-34: що відомо

Сили оборони України вдень у п'ятницю, 22 грудня, знищили одразу три ворожих літака. Як уточнили в командуванні Повітряних сил ЗС Україні, йдеться про всепогодні двомісні винищувачі-бомбардувальники Су-34.

"Вечного полета "братья"!", - прокоментував командувач ПС ЗСУ Микола Олещук. 

Він розповів, що як раз цієї ночі на одному зі збитих російських дронів-камікадзе був помічений напис "сDохните сYки". Збиття трьох винищувачів ворог стало "нашою відповіддю".

Як відомо, цієї ночі окупанти знову атакували Україну "шахедами". Сукупно у ніч проти 22 грудня окупанти запустили по Україні 28 "шахедів". Сили та засоби протиповітряної оборони країни відпрацьовували по них у семи областях, збили - 24 БпЛА. Однією з цілей нічної атаки укотре стала українська столиця. Внаслідок влучань уламків є руйнування у двох районах Києва, також відомо про як мінімум двох травмованих. Цілив противник і по припортовій інфраструктурі Одещини- там вночі горіло зерносховище. У Миколаївській області дрон-камікадзе уразив об'єкт інфраструктури.

Нагадаємо, від ранку 22 грудня військові рф також стали завдавати вогневого ураження по середмістю Херсона. Наразі відомо про одну постраждалу.

Як писав "Ми-Україна" раніше, цьогоріч у жовтні українські бійці за 10 днів приземлили на Таврійському напрямку аж п’ять російських літаків Су-25

Головне