Росіяни вночі знову цілили по припортовій інфраструктурі Одещини: горіло зерносховище

Росіяни вночі знову цілили по припортовій інфраструктурі Одещини: горіло зерносховище

Окупаційне військо у ніч на 22 грудня укотре здійснило спробу завдати удару по припортовій інфраструктурі на півдні. Уламки збитого ворожого "шахеда" спричинили займання на одному з зерносховищ Одеської області, інформують Сили оборони півдня України. 

"Уламками збитого БпЛА пошкоджено зерносховище, сталося займання, яке швидко приборкали співробітники підприємства", - зазначається у повідомленні.

Минулося без постраждалих.

В Миколаївській області зафіксоване влучання. "Прилетіло" по одному з інфраструктурних об'єктів. В результаті удару на ньому сталась пожежа. Інформації про травмованих або загиблих не надходило. 

В цілому за ніч захисники неба над півднем знищили 17 дронів:

  • у Миколаївській області - 10 "шахедів", 
  • у Херсонській області - чотири ударні БпЛА,
  • у Одеській області - три повітряні цілі. 

Нагадаємо, сукупно у ніч проти 22 грудня окупанти запустили по Україні 28 "шахедів",  них ліквідовано 24. Сили та засоби протиповітряної оборони країни відпрацьовували по них у семи областях. Однією з цілей нічної атаки укотре стала українська столиця. Внаслідок влучань уламків є руйнування у двох районах Києва, також відомо про як мінімум двох травмованих. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, 21 грудня ввечері армія рф вчинила ракетний удар по Запоріжжю. Постраждала цивільна інфраструктура, однак обійшлось без травмованих.

Головне