ЗСУ на Таврійському напрямку вдарили по техніці та складах окупантів

ЗСУ на Таврійському напрямку вдарили по техніці та складах окупантів

Сили оборони України на Таврійському напрямку знищили ще 19 одиниць військової техніки російських загарбників і п’ять складів боєприпасів.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський у Telegram.

"На Таврійському напрямку триває робота Сил оборони. Загалом, протягом минулої доби ворог 27 разів атакував наші позиції та здійснив 731 обстріл, завдав два ракетних та 24 авіаудари.

Артилерійські підрозділи Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1283 вогневі завдання", - поінформував він.

Крім того, за останню добу втрати ворога склали 309 осіб, з них 93 - вбитими. Поранення отримали 208, потрапили у полон – вісім.

Також знищено 19 одиниць військової техніки ворога. Зокрема, чотири танки, шість ББМ, вісім артилерійських систем та мінометів, один РСЗВ. Також було знищено п’ять складів боєприпасів ворога.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вважає, що Україна не зможе перемогти рф, тому Захід має укласти угоду з російським президентом Володимиром Путіним. В МЗС України заявили, що не збирається торгувати ані своїми територіями, ані суверенітетом.

“Насправді ми вже почали хвилюватися, що Віктор Орбан давно не закликав припинити постачання зброї до України та узаконити агресію Росії. Навіть почали сумніватися в послідовності позиції угорського прем’єра”, - написав речник МЗС Олег Ніколенко у Facebook.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Чорноморську чоловік взяв у заручники власну дружину та маленьку доньку.

Головне