Знищили 366 окупантів та два склади БК: яка ситуація на Таврійському напрямку зараз

Знищили 366 окупантів та два склади БК: яка ситуація на Таврійському напрямку зараз

Збройні сили України продовжують стримувати вороже військо на Таврійському напрямку, щоденно завдаючи йому втрат в живій силі та техніці. Лише за минулу бойову у зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" було вбито 366 російських загарбників та утилізовано 32 одинці військової техніки, повідомив пресцентр Сил оборони таврійського напрямку.

Так, за учора українські оборонці ліквідували три бойових броньованих машини, чотири артилерійські системи, по три одиниці автомобільної та спеціальної техніки та 18 дронів різних типів. 

В цілому минулої на вказаному відтинку фронту відбулось більш як пів сотні боєзіткнень, ворог 910 разів відкривав вогонь по позиціях українських оборонців. 

"Залишається високою загроза застосування противником ракетного озброєння та безпілотних літальних апаратів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури",- йдеться у ранковому зведенні. 

На Авдіївському та Мар'їнському напрямах ЗСУ не припиняють стримувати росіян, які не відмовляються від наміру взяти їх під свій контроль. Поблизу Роботиного та Вербового на Запоріжжі наші бійці відбили всі атаки. На Шахтарському напрямку штурмових дій  боку агресора не зафіксовано. 

Нагадаємо, у 47 ОМБр розповіли, що навколо Авдіївки тривають дуже важкі і виснажливі бої. Росіяни насуваються щоденно та щоночі, попри відлигу застосовують броньовану техніку, включно з гусеничною, піхоту та безпілотники.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Бахмутському напрямку наступальний потенціал ворога знизився. Нині росіяни ведуть перегрупування, стягують резерви та планують подальші штурмові дії. 

Головне