З'явився документальний фільм про створення гри S.T.A.L.K.E.R. 2 в умовах війни

З'явився документальний фільм про створення гри S.T.A.L.K.E.R. 2 в умовах війни

З’явився документальний фільм War Game: The Making of S.T.A.L.K.E.R. 2 про створення гри в умовах повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Фільм можна подивитися на офіційному YouTube-каналі GSC Game World.

В GSC зазначили, що у стрічці розповідається про всі етапи створення гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля, а також про людей, які стоять за цим проєктом, і труднощі, які їм довелося подолати під час розробки.

Фільм не лише присвячений майбутній грі, але й зачіпає важливі для українців теми, зокрема вплив аварії на Чорнобильській АЕС та історію компанії GSC Game World.

До повномасштабної війни студія розташовувалася в Києві, але після початку вторгнення у лютому 2022 року була змушена перемістити свою діяльність до Праги. Незважаючи на переїзд, деякі члени команди залишилися в Україні, щоб захищати країну на фронті.

Розробники згадують, як їм довелося наново організовувати робочі процеси в новому місці, включно з перезйомкою акторських сцен, що призвело до численних перенесень релізу гри. Спочатку вихід планувався на 28 квітня 2022 року.

Режисером стрічки став Ендрю Стефан, який раніше працював над фільмом про історію Xbox.

Нагадаємо, що реліз гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля запланований на 20 листопада. Гра вийде на ПК, Xbox Series S та буде доступною у Game Pass.

Перша частина гри, S.T.A.L.K.E.R. — "Тінь Чорнобиля", стала знаковим проєктом для українських розробників. Шутер від першої особи, що проходить у Чорнобильській зоні відчуження, розроблявся компанією протягом 7 років, з 2001 по 2007 рік.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, оголошено склад Динамо на матч проти Хоффенхайма в Лізі Європи.

Головне