З’явилося відео перших хвилин після удару рф по Змієву

З’явилося відео перших хвилин після удару рф по Змієву

В Міністерстві внутрішніх справ показали відео перших хвилин після удару в місті Зміїв на Харківщині. Кадри зняті на бодікамери патрульних.

Про це пише пресслужба МВС у Telegram

"Перші хвилини роботи поліції сьогодні вранці на місці російської атаки в у місті Зміїв", - йдеться у дописі піл відео.

Внаслідок ракетного удару, що спрямовано на місто Зміїв у Чугуївському районі Харківщини, загинула жінка. Тіло загиблої вдалося витягти з-під руїн завдяки рятувальникам. Жінці було 63 роки. Ще двоє постраждалих - 63-річний чоловік і 62-річна жінка - були успішно врятовані із-під уламків.

Серія вибухів у Змієві прогриміла близько 7 ранку. Протягом ночі та ранку 8 січня російські сили взяли на себе 59 повітряних нападів, використовуючи вісім "шахедів" та 51 ракету різних типів. Серед використаних ракет були крилаті, балістичні, аеробалістичні та зенітні, такі як сім "Кинджалів", вісім Х-22, шість "Іскандерів-М" та інші. Українська протиповітряна оборона забезпечила знищення всіх ударних дронів та 18 крилатих ракет; балістичні ракети залишилися непошкодженими. Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат відзначив, що російські сили зменшують кількість цілей кожним новим обстрілом, проте цього разу використано велику кількість балістичних ракет, які можна було збивати лише системами типу Patriot.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Зеленський обговорив з Еміром Катару викрадення росією українських дітей.

Головне