Жодна з цілей війни Путіна не досягнута, тому бачимо агонію у ворога, – Юсов

Жодна з цілей війни Путіна не досягнута, тому бачимо агонію у ворога, – Юсов

Жодна з цілей війни, які озвучував президент росії Володимир Путін на початку повномасштабного вторгнення, не досягнута. Через це ми зараз бачимо агонію у ворога.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

“Від своїх загарбницьких цілей ворог не відмовився. Одне з таких завдань стосовно окупованого українського Донбасу – вийти на адмінкордони, чого досі їм не вдалося за весь період з 2014 року. Бачимо зусилля, які ворог витрачає, щоб просунутися на Авдіївському напрямку, і які втрати в техніці та особовому складі він зазнає та буде зазнавати", – зазначив представник ГУР МО України в ефірі.

Нагадаємо, в Авдіївці, що на Донеччині, наразі безліч руйнувань через постійні обстріли російськими загарбниками. Місто протягом одного місяця змінилось до невпізнаваності.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російський президент Володимир Путін може спробувати призупинити війну проти України. Однак Україна та її партнери вживатимуть всіх можливих заходів, щоб запобігти цьому. 

Головне