Зеленський зізнався, про що мріє найбільше

Зеленський зізнався, про що мріє найбільше

Головною мрією президента України Володимира Зеленського є перемога у війні, яка унеможливить нові війни рф. Про це він розповів в інтервʼю у національному телемарафоні “Єдині новини”.

"Номер один - це закінчення війни перемогою. Перемога для усіх різна. А для мене, як президента, я б хотів таку перемогу, що унеможливить повернення війни. Я б хотів саме такої перемоги. Це непросто. Це складова, яка залежить не тільки від потужності армії, а саме від безпекової інфраструктури і від суспільства. Номер один - від народу. Треба, щоб народ залишився в єдності", - зазначив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Володимир Зеленський вважає, що шанс демілітаризувати росію в окупованому Криму з’явиться, коли ЗСУ будуть на адмінкордоні з півостровом. 

“Якщо ми будемо на адміністративних або умовних кордонах з Кримом. Я вважаю, що можна політично дотиснути демілітаризацію росії на території українського Криму”, - зазначив президент.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не буде обмінювати свої території на членство у будь-якому союзі. Він наголосив, що його позиція, як президента, щодо питання територій країни однозначна.

Головне