Зеленський зустрівся з очільником МЗС Польщі Сікорським

Зеленський зустрівся з очільником МЗС Польщі Сікорським

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з очільником Міністерства закордонних справ Польщі Радославом Сікорським. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Відомо, що Сікорський прибув до столиці України із робочим візитом 22 грудня.

Варто зауважити, що голова нашої держави під час зустрічі відзначив важливість першого візиту новопризначеного очільника МЗС Польщі до України.

Також Зеленський подякував Варшаві за підтримку нашої країни у протидії повномасштабному російському вторгненню, а також надання прихистку біженцям.

Зокрема, сторони погодились, що двосторонні відносини повинні отримати новий імпульс, а всі проблемні питання слід вирішувати в дусі довіри й поваги.

"Сподіваємось на відкриття нової сторінки в наших відносинах. Ми дуже сильні сусіди зі спільною історією. Ми раді вас бачити тут. Сподіваюсь, що прем’єр-міністр Польщі також знайде можливість приїхати до України за найближчої нагоди", - заявив президент.

Нагадаємо, що надзвичайний і повноважний посол держави Японія в Україні Мацуда Кунінорі, перебуваючи з візитом в Україні, зустрівся з президентом Володимиром Зеленським.

Як повідомляли "Ми-Україна", помічник державного секретаря Сполучених Штатів Америки Джеймс О’Браєн прибув до Києва вдень 18 грудня.

 

Головне