Зеленський зустрівся з актором Метью Макконахі: про що говорили

Зеленський зустрівся з актором Метью Макконахі: про що говорили

Президент Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська зустрілися з голлівудським актором Метью Макконагі під час свого візиту до США.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Подружжя Зеленських зустрілося з Макконагі та його дружиною, Камілою Алвес. Також була присутня перша леді Юти Еббі Кокс.

Президент підкреслив важливість збереження уваги до України та висловив подяку американським зіркам за їхню підтримку та зусилля. Він також обговорив ситуацію на передовій та в українських громадах, зокрема у Харкові, який веде боротьбу під постійним російським повітряним нальотом.

Крім цього, Зеленський представив своє бачення досягнення справедливого миру та обговорив "формулу миру". Він також запросив Меттью Макконагі підтримати українську фандрейзингову платформу UNITED24.

У травні до Києва прибув амбасадор UNITED24 американський актор Міша Коллінз. Це вже його другий візит до України з початку повномасштабної війни, яку розпочала росія. Перший відбувся у травні 2023 року. Міша Коллінз виступає амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24 та підтримує напрямок "Гуманітарне розмінування".

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Ілон Маск конфіденційно зробив пожертву на передвиборчу кампанію Дональда Трампа, який планує взяти участь у президентських виборах у США

Головне