Зеленський: За цей день вдалося частково стабілізувати ситуацію на Харківщині

Зеленський: За цей день вдалося частково стабілізувати ситуацію на Харківщині

У Харківській області протягом 15 травня українським Силам оборони та безпеки вдалося частково стабілізувати ситуацію.  Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час вечірнього звернення.  

На прикордонні Харківщини тривають захисні дії. 

Постійна увага фронту - ситуацію на Харківщині вдалось частково стабілізувати, окупанта знищують всіма засобами.

Так само увага всім іншим напрямкам, особливо Донеччина – Покровський напрямок, також Куп’янський напрямок на Харківщині.

Були доповіді по внутрішній ситуації - це безпека та ліквідація наслідків російських ударів: жорсткий удар по Херсону - авіабомби, Дніпро - ракетний удар, Харківщина, Миколаївщина, Сумщина - у рятувальників було багато роботи.

"Ми чітко бачимо, як окупант намагається відтягнути наші сили та зробити менш концентрованою нашу бойову роботу. Реагуємо на це саме так, як потрібно, — по кожному напрямку нам має бути чим відповісти ворогу", — зауважив Зеленський. 

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський відреагував на повідомлення про замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо раніше в середу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські загарбники атакували населений пункт Степногірськ Запорізької області, в результаті поранення отримали троє мирних жителів. Про це повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Головне