Зеленський вручив сертифікати на квартири Героям України та рідним загиблих Героїв (відео)

Зеленський вручив сертифікати на квартири Героям України та рідним загиблих Героїв (відео)

Президент України Володимир Зеленський у Маріїнському палаці в Києві вручив сертифікати на квартири Героям України та рідним загиблих Героїв. Про це повідомила пресслужба глави держави.

Як зазначається, вручення сертифікатів відбулось у межах ініціативи президента щодо забезпечення житлом військовослужбовців – Героїв України.

"У вільному Києві, у Маріїнському палаці ми продовжуємо нашу традицію шани та вдячності воїнам України. Тим, хто захищає Україну і на землі, і в небі, і в нашому українському Чорному морі. Нашим героям, які змогли довести, що українці своїми надзвичайними вчинками та своєю надзвичайною силою здатні спрямовувати історію в правильному напрямку. Якби не такі люди, як ви, як наші Герої, якби не така сміливість українського народу, Україна б не вистояла", - заявив Зеленський.

За його словами, попри всі ракетні удари рф, попри будь-які наміри країни-агресорки українці обов’язково захистять нашу державу. Також під час заходу присутні вшанували хвилиною мовчання усіх полеглих  українських воїнів та громадян України, які віддали життя за збереження країни.

Згідно з цією ініціативою, усі воїни рядового та офіцерського складу, яким із початку повномасштабного вторгнення рф було присвоєно звання Героя України, та членам родин тих, хто удостоєний цього звання посмертно, Україна надає житло.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський приїхав з візитом в Донецьку область, де, зокрема, відвідав бійців в Авдіївці та хірургічну групу військового мобільного госпіталю.

Головне