Зеленський розповів, що буде з Даніловим після звільнення з РНБО

Зеленський розповів, що буде з Даніловим після звільнення з РНБО

Колишній секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов продовжить свою роботу на дипломатичному напрямку. Про це заявив президент Володимир Зеленський на засіданні РНБО у оновленому складі.

Глава держави висловив подяку Данілову за багаторічну роботу в РНБО та наголосив, що він далі працюватиме на дипломатичному напрямку.

"Я хочу передусім подякувати Олексію Мячеславовичу. Дякую вам, Олексію Мячеславовичу, за ці роки роботи - потужної, професійної. Олексій Мячеславович продовжить свою роботу на іншому напрямку, на напрямку дипломатичному", - заявив Володимир Зеленський.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент України Володимир Зеленський 26 березня звільнив Олексія Данілова з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони. Замінив Данілова на цій посаді Олександр Литвиненко, який очолював Службу зовнішньої розвідки України і якого напередодні Володимир Зеленський звільнив. Згодом президент пояснив звільнення Олексія Данілова перезавантаженням системи управління Україною.

Звільнений з посади секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов після звільнення висловив подяку Володимиру Зеленському за довіру та своїй команді за зроблену роботу.

Головне