Зеленський провів кадрові зміни в СБУ

Зеленський провів кадрові зміни в СБУ

Президент Володимир Зеленський здійснив кадрові зміни у керівництві Служби безпеки України. Зеленський звільнив Анатолія Сандурського з посади заступника голови СБУ.

Про це йдеться в указах президентах.

Андрія Швеця призначено начальником Головного слідчого управління СБУ, Тамару Пашковську призначено на посаду начальника Управління роботи з особовим складом спецслужби, Андрія Падалку стали начальником Департаменту господарського забезпечення СБУ.

Також Анатолія Сандурського відсторонено від посади заступника голови СБУ.

Володимир Петриченко звільнений з посади начальника Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях, але залишається у складі спецслужби на новій посаді.

Крім того, Анатолія Денисенка відсторонено від посади начальника Управління СБУ у Вінницькій області, і на його місце призначено Володимира Петриченка.

Нагадаємо, Служба безпеки України нейтралізувала у Херсоні антиукраїнське "підпілля", яке наводило ракети та керовані авіабомби окупантів на місто.

Співробітники Служби безпеки провели спецоперацію та затримали трьох учасників ворожої групи.

"За їхніми координатами наприкінці вересня цього року окупанти вщент зруйнували в обласному центрі два приватних житлових будинки та ще п’ять пошкодили. Унаслідок ворожого обстрілу близько 10 мирних жителів отримали травми різного ступеня тяжкості", - зазначили у СБУ.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Україна отримала від Європейського союзу дев’ятий транш макрофінансової допомоги. Йдеться про суму у 1,5 млрд євро.

Головне