Зеленський обговорив з президентом Сінгапуру поглиблення двосторонніх відносин

Зеленський обговорив з президентом Сінгапуру поглиблення двосторонніх відносин

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з Президентом Сінгапуру Тарманом Шанмугаратнамом наголосив на важливості участі всіх країн у Глобальному саміті, які поважають міжнародне право і прагнуть відновлення довготривалого миру.

Про це він написав у Telegram.

Також під час зустрічі він розповів про підготовку до першого Глобального саміту миру.

Окремо були обговорені перспективи поглиблення двосторонніх відносин. Зеленський подякував Сінгапуру за чітку позицію щодо засудження російської агресії, підтримку санкційного тиску на рф та надану гуманітарну допомогу. 

"Дякую Сінгапуру за чітку позицію щодо засудження російської агресії, підтримку санкційного тиску на рф та надану гуманітарну допомогу", - зазначив Зеленський.

Раніше президент України Володимир Зеленський, перебуваючи у Сінгапурі, зустрівся з міністром оборони США Ллойдом Остіном. Обговорювалися оборонні потреби України, посилення системи ППО, коаліція F-16 та двостороння безпекова угода. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський провів першу в історії двосторонніх відносин зустріч з лідером Демократичної Республіки Тимор-Лешті Жозе Мануелем Рамушем-Ортою.

Головне