Зеленський обговорив питання водопостачання громад на Дніпровщині

Зеленський обговорив питання водопостачання громад на Дніпровщині

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками місцевого бізнесу на Дніпровщині. Обговорили детінізацію економіки, збереження робочих місць, податкові зміни та програму "Зроблено в Україні".

Зоркрема, Марганця, Нікополя та Покрова. За словами Президента, незважаючи на постійні обстріли, вже прокладено понад триста кілометрів труб. Кривий Ріг вже з водою, а резерви поповнюються.

"Також має бути реалізований і проект щодо водозабезпечення Миколаївщини. Це треба зробити максимально оперативно", - йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі перша віцепрем’єр-міністерка – міністерка економіки Юлія Свириденко розповіла про прогрес у реалізації програми "Зроблено в Україні" на Дніпровщині. За її словами, регіон є третім за темпами кредитування в межах програми "Доступні кредити 5-7-9". Загальний обсяг від початку року – 3,7 млрд грн.

Нагадаємо, в ніч на 20 серпня російські військові здійснили ракетний напад на енергетичні об'єкти Глухівської громади Сумської області, як повідомила обласна військова адміністрація. Про це повідомили в ОВА.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська завдали удару дронами "Шахед" по промисловій зоні в Тернополі, що спричинило масштабну пожежу. Місцевих жителів закликають залишатися вдома без нагальної потреби.

Головне