Зеленський і Залужний ставляться до чуток про свій конфлікт з іронією, - Подоляк

Зеленський і Залужний ставляться до чуток про свій конфлікт з іронією, - Подоляк

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний і президент України Володимир Зеленський ставляться до чуток про конфлікт між ними з іронією.

Про це розповів радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк в інтерв'ю "24 каналу". За його словами, немає жодного розколу між військовим і військово-політичним керівництвом.

Зеленський і Залужний постійно мають спілкування на селекторатах, військових кабінетах, Ставках Верховного Головнокомандувача. Подоляк зазначив, що це "конкретна модель поведінки", яку побудували на початку повномасштабного вторгнення, і вона не змінюється.

Питання корективи до тактики та стратегії також мають синхронізацію в спробах розуміння. Це спільно обговорюється для того, аби можна було збільшити ефективність роботи по лінії фронту нашої армії.

Михайло Подоляк також пояснив, що росія намагається отримати "класичний український внутрішній політичний розкол". Цим хочуть відвернути увагу від інформаційного простору, зовнішніх ринків та ситуації на лінії фронту. Він також прокоментував мотиви людей, які публікують у мережі інформацію про "розкол" між Залужним і Зеленським.

"Я не думаю, що це якийсь заколот, чи навмисна модель поведінки. Ні, ці люди, маючи достатньо обмежений інтелектуальний потенціал, не розуміють ницість того, що роблять. Й вони продовжуватимуть це робити. Не змогли зробити один раз, потім знову спробують", - підкреслив радник керівника ОП.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, українців попередили про новий фейк російської пропаганди, спрямований на провокування розколу військового та політичного керівництва країни.

Головне