Зеленська прибула до США і зустрінеться з родиною Клінтонів

Зеленська прибула до США і зустрінеться з родиною Клінтонів

Разом із президентом України Володимиром Зеленським до США прибула перша леді Олена Зеленська, яка провела низку зустрічей, зокрема з родиною Клінтонів та генеральним директором ВООЗ. Про це повідомляє Telegram-канал “Ми-Україна”.

“Разом із Володимиром Зеленським прибули до Нью-Йорка для участі в заходах 78-ї сесії Генеральної асамблеї ООН. Тема спільної дискусії цього року – “Відновлення довіри та глобальної солідарності”. Україна добре розуміє важливість того й іншого. Нам є що сказати. Тож програма буде насиченою!, - зазначила вона.

Зеленська додала, що планує зустрітися з родиною Клінтонів – “нашими друзями та меценатами, які підтримують Україну”. 

Ккрім того, спільно з генеральною директоркою ЮНЕСКО вона відкриє виставку, присвячену руйнуванням культурної спадщини, що зафіксовані на світлинах розбомблених росією пам’яток України. 

Нагадаємо, що перша леді України Олена Зеленська взяла участь у презентації автошкіл, адаптованих до потреб людей з інвалідністю. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, прем’єр-міністр Денис Шмигаль та дружина президента Олена Зеленська відвідали спортивний комплекс для маломобільних груп населення та реабілітації військових у Вінниці.

Головне