Збирав розвіддані для фсб рф: СБУ затримала депутата ОПЗЖ

Збирав розвіддані для фсб рф: СБУ затримала депутата ОПЗЖ

Контррозвідка СБУ затримала учасника агентурної мережі ФСБ, яка діяла на сході України. Фігурантом виявився депутат Дружківської міськради від забороненої партії ОПЗЖ. Про це повідомляє пресцентр Служби безпеки.

Депутат Дружківської міської ради входив до мережі інформаторів фсб, яку українська спецслужба викрила ще у березні 2023 року. Тоді ж було затримано чотирьох його спільників.

Зрадник ще з одним агентом їздили на автівці по місту й околицях та вивідували місцезнаходження підрозділів ЗСУ. Також намагалися відслідкувати рух військових ешелонів та розташування залізничних станцій, на яких розвантажують озброєння ЗСУ

Зловмиснику загрожує до 15 років тюрми.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський провів зустріч з новопризначеним міністром національної оборони Литви Лаурінасом Кащюнасом, який напередодні прибув до Києва у межах свого першого закордонного візиту.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупанти обстріляли селище Липці та Вовчанськ на Харківщині, через це14-річна дівчинка загинула і щонайменше четверо отримали поранення. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов. 

Головне