Затримали снайпера-фсбшника, який мав застрелити командування ЗСУ на Запоріжжі (фото)

Затримали снайпера-фсбшника, який мав застрелити командування ЗСУ на Запоріжжі (фото)

Служба безпеки України затримала агента-снайпера ФСБ Росії, який на 9 травня цього року готував замах на командування Збройних сил України у Запорізькій області. Про це повідмили в СБУ.

"Контррозвідка Служби безпеки затримала ще одного учасника агентурної мережі фсб, яка на 9 травня цього року готувала замах на командування Сил оборони у Запорізькій області. Напередодні цього дня СБУ затримала двох організаторів ворожої групи. Згодом було викрито їхнього спільника, який у власній квартирі під ліжком 6-річної доньки ховав зброю та боєприпаси", - ідеться у повідомленні.

Наразі українська спецслужба розшукала четвертого учасника агентурної мережі фсб із позивним "Фантом". Після серії затримань його поплічників він "заліг на дно" і у такий спосіб намагався уникнути покарання.

За даними слідства, фігурантом виявився житель обласного центру, колишній військовий, який володів навичками стрільби зі снайперської гвинтівки безшумної стрільби "Вінторєз". Цю зброю виробляють на території рф і використовують насамперед підрозділи спецназу країни-агресора.

Як писав “Ми-Україна” раніше, Залужний потужним відео з захисниками привітав українців із 1 вересня.

Головне