Засідання суду щодо обрання запобіжного заходу Дубінському перенесли

Засідання суду щодо обрання запобіжного заходу Дубінському перенесли

Засідання суду, яке мало розпочатись о 18:00 13 листопада, щодо обрання запобіжного заходу народному депутату Олександру Дубінському перенесли на години. Причиною цьому стала неявка підозрюваного.

Про це повідомила кореспондентка "Ми-Україна" Тетяна Демух.

Наразі прокурори вже поклопотали про перенесення засідання у Печерському районному суді Києва на 19:00 внаслідок того, що Дубінський досі не прибув.

Сьогодні депутату планують обирати запобіжний захід. Крім того, напередодні він отримав підозру у державній зраді. Як повідомили у Службі безпеки України, вони мають докази діяльності Дубінського, що була здійснена на користь рф. Зокрема, народний обранець був учасником організації гру рф, яка діяла на території України.

В СБУ наголосили, що основним завданням цієї організації було розхитування суспільно-політичної ситуації в Україні та дискредитація країни на міжнародній арені.

У п'ятницю, 10 листопада, Державне бюро розслідувань також закінчило досудове розслідування щодо Дубінського. Його підозрюють у внесені неправдивих відомостей до офіційних документів для виїзду за кордон. Народний обранець за час перебування поза межами України двічі відвідав Італію, Хорватію та Іспанію. Також встановлено, що в Іспанії фігурант справи зупинявся у двох готелях у Барселоні та передмісті.

Водночас СБУ повідомило, що депутату вдалося нелегально переправити до сусідньої європейської країни рідного брата своєї цивільної дружини.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, спільно з Державним бюро розслідувань, Служба безпеки України 13 листопада провела нові обшуки у депутата Олександра Дубінського. За інформацією з правоохоронних джерел, Дубінський є фігурантом справи про державну зраду.

Головне