Зарізав, розчленував і замурував у гаражі: у Києві чоловіка підозрюють у вбивстві сина

Зарізав, розчленував і замурував у гаражі: у Києві чоловіка підозрюють у вбивстві сина

У Дніпровському районі Києва чоловік вчинив вбивство свого сина, після чого розчленував його та замурував частини тіла в гаражі.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Згідно з інформацією, вбивство сталося у січні 2024 року. Того дня до 55-річного підозрюваного в гості прийшов його 30-річний син. Під час застілля на кухні виникла суперечка, під час якої батько наніс своєму синові смертельний удар ножем.

Щоб приховати злочин, чоловік переніс тіло убитого у ванну, де протягом кількох днів розчленовував його, а потім виносив рештки в пакетах та сумках до сміттєвих контейнерів. Голову та кінцівки він замурував у своєму гаражі, де їх пізніше виявили правоохоронці.

Підозрюваному оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України), йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За цим злочином йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, поліція у Німеччині підозрює росіянку та її німецького чоловіка у вбивстві 27-річної українки Маргарити, яка була знайдена мертвою 15 березня. Поліція продовжує розшукувати матір загиблої жінки. Bild, посилаючись на джерела, вказує, що її також могли вбити з метою викрадення дитини.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, троє осіб загинули під час ракетної атаки рф на Харків вдень 20 березня. Удар було здійснено по Холодногірському району Харкова. Окупанти пошкодили багатоповерхівку та виробничий цех.

Головне