Залужний та Умєров відвідали воїнів на Східному напрямку та привітали їх з Днем Сухопутних військ

Залужний та Умєров відвідали воїнів на Східному напрямку та привітали їх з Днем Сухопутних військ

Міністр оборони України Рустем Умєров і головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відвідали позиції українських захисників на східному напрямку та привітали українських захисників з Днем Сухопутних військ. Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

"Міністр оборони Рустем Умєров разом із головнокомандувачем ЗСУ генералом Валерієм Залужним відвідали позиції воїнів на східному напрямку та привітали їх із Днем Сухопутних військ. Міністр вручив державні нагороди бійцям", - йдеться в повідомленнні.

У Міноборони додали, що генерал-полковник Олександр Сирський ознайомив міністра та головнокомандувача із ситуацією на східному напрямку. 

"Командувач ОСУВ "Хортиця" генерал-полковник Олександр Сирський ознайомив міністра та головнокомандувача із ситуацією на східному напрямку. Також обговорили ключові потреби українських воїнів, які необхідні для ефективного знищення ворога", - зазначає пресслужба.

Нагадаємо, що близько 7 ранку у вівторок, 12 грудня, російські окупаційні війська обстріляли центральну частину міста Херсон. Атака здійснювалась з захопленого лівобережжя Херсонщини.

Як повідомляли "Ми-Україна", Бєлгородську область росії у ніч проти вівторка, 12 грудня, було атаковано ракетою. Москва вже встигла звинуватити в цьому українські війська.

Головне