Залучав підлеглих для будівництва: начальник Запорізького ТЦК постане перед судом

Залучав підлеглих для будівництва: начальник Запорізького ТЦК постане перед судом

У Запоріжжі начальника ТЦК звинувачують у незаконному залученні підлеглих до ремонтів на своїх об’єктах нерухомості. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Колишнього начальника обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  звинувачують у зловживанні службовим становищем. Прокуратура вже направила справу до суду.

Згідно з матеріалами справи, чоловік у період з лютого по липень 2023 року залучав своїх підлеглих до виконання ремонтних робіт на нерухомості, що належала йому та його родині. Будівельні роботи виконувалися трьома підлеглими, і начальник виплатив їм понад 270 тисяч гривень за виконані роботи. При цьому він завдав державі збитки.

Наразі чоловік уже має справу в суді за іншим кримінальним правопорушенням, де його звинувачують у перевищенні службових повноважень.

Розслідування проводили слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань у Мелітополі. Судові розгляди тривають, справу продовжать вивчати в суді.

Нагадаємо, керівник агентурної групи отримав довічний термін ув’язнення за підготовку терактів проти Збройних сил України. Його спільнику суд призначив 15 років позбавлення волі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, зрадника, що працював на ворога і при цьому служив у територіальному центрі комплектування, викрили на Одещині.

Головне