Закордонні візити Зеленського остаточно розставили крапки над "і", – Подоляк

Закордонні візити Зеленського остаточно розставили крапки над

Нещодавні закордонні візити президента України Володимира Зеленського остаточно розставили крапки над "і" та змусили нейтральні країни обирати сторону.

Про це заявив радника керівника Офісу президента України Михайло Подоляк в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна". За його словами, такі візити це дуже добре не тільки для України, яка веде повномасштабну війну проти росії, а і для міжнародних спільнот.

Нейтральні країни мають вибрати сторону, в яких правилах хочуть жити та в яких безпекових контурах. Вони також мають вирішити, чи готові до хаотизації, яка спостерігалася в останні дні та тижні, наголосив Подоляк.

"Візит достатньо чітко показав, що сьогодні в міжнародній політиці існує чорне і біле – з чітко окресленими позиціями щодо чорної і білої сторони. Вибирайте собі сторону", – зазначив радник керівника ОП.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський провів зустріч з лідером Судану Абделем Фаттахом аль-Бурганом. Їхня зустріч не була запланована заздалегідь і відбулася в міжнародному аеропорту “Шеннон”.

Головне