Загарбники за добу 114 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування та загиблі (фото)

Загарбники за добу 114 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування та загиблі (фото)

Упродовж доби російські військові здійснили 114 обстрілів Запорізької області. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко, передає Укрінформ.

"За добу 114 обстрілів прийшлося по 19 мирних містах і селах Запорізької області", - йдеться в дописі.

Зазначається, що 100 артилерійських обстрілів здійснено по Гуляйполю, Оріхову, Залізничному, Кам’янському, Степовому, П‘ятихатках та інших селах на лінії фронту.

Із РСЗВ ворог завдав 9 ударів по Новодарівці, Червоному, Левадному, Лобковому. Оріхів та Мала Токмачка постраждали від трьох авіаційних ударів, Ольгівське двічі атакували з БПЛА.

Внаслідок удару керованою авіабомбою по місту Оріхів постраждали 10 осіб, в тому числі й правоохоронці під час несення служби у прифронтовому місті. На місці загинув 31-річний поліцейський. Поранення отримала родина - чоловіки 20 та 70 років й жінки 39 та 66 років.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо у суботу вранці, 12 серпня, здійснило удар балістикою по Кривому Рогу Дніпропетровської області. Сирена у місті спрацювала вже після вибухів. Спеціалісти наразі активно займаються питанням виявлення балістичних загроз.

Головне