За виправдовування агресії рф п'ять років за ґратами отримав депутат Черкаської міськради з ОПЗЖ

За виправдовування агресії рф п'ять років за ґратами отримав депутат Черкаської міськради з ОПЗЖ

За виправдовування агресії рф п'ять років за ґратами отримав депутат Черкаської міськради з ОПЗЖ. Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

У суді правоохоронці довели, що депутат міськради упродовж червня-липня 2022 року в розмовах зі своїми близькими родичами та знайомими висловлював проросійські погляди та наративи російської пропаганди.

Засуджений також захоплювався правлінням президента рф Володимира Путіна та звеличував країну-терорист.

Нагадаємо, окупанти зруйнували вже третю базу з гуманітарною допомогою у Херсоні. 

Про це повідомив командир херсонського обласного загону швидкого реагування Червоного Хреста Микола Тараненко.

"Двічі накривали склади інших організацій, але зовсім нещодавно вони накрили наш склад гуманітарної допомоги, склад Червоно Хреста… Били "шахедами", били прицільно. У наш склад, наприклад, прилетіло три "шахеди", згоріло все", – розповів він в ефірі "Громадського радіо".

Як писали "Ми-Україна" раніше, "сигнал" Володимира Путіна про нібито "готовність до переговорів" був зроблений для того, аби перешкодити військовій допомозі Збройним силам України від Заходу.

Про це заявили у Центрі протидії інформації. ЦПД прокоментував нещодавно опубліковану статтю The New York Times про начебто готовність росії до миру з коментарем прессекретаря президента рф Дмитра Пєскова.

Головне