За ніч сили ППО знищили 36 російських дронів

За ніч сили ППО знищили 36 російських дронів

Російські окупанти здійснили масштабну атаку безпілотниками по території України. Ворог запустив 63 ударні дрони, включаючи Shahed та БпЛА невстановленого типу, з напрямків Орла, Курська та Приморсько-Ахтарська. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

За інформацією Повітряних сил ЗСУ, українським захисникам вдалося знищити 36 ворожих дронів, ще 16 безпілотників були локаційно втрачені. До відбиття повітряного нападу залучалися зенітні ракетні війська, авіація, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи.

Протиповітряна оборона активно працювала у дванадцяти областях України: Одеській, Київській, Миколаївській, Дніпропетровській, Вінницькій, Кіровоградській, Житомирській, Хмельницькій, Черкаській, Львівській, Рівненській та Полтавській. Найбільше ворожих БпЛА було збито над Одещиною та Київщиною.

Нагадаємо, підрозділи протиповітряної оборони успішно знищили всі ворожі безпілотники, які росія запустила в бік Київської області.

Як писали "Ми-Україна" раніше, ситуація на фронті протягом 24 жовтня залишалася напруженою. Противник, маючи перевагу в живій силі та техніці, продовжував активні наступальні дії на різних напрямках. 

Головне