За ніч ППО збила вісім безпілотників

За ніч ППО збила вісім безпілотників

У ніч проти 22 січня сили ППО збили всі вісім запущених безпілотників типу Shahed. Про це повідомили Повітряні Сили.

Вісім "шахедів" знищено зенітними ракетними підрозділами та мобільними вогневими групами Повітряних Сил та Сил оборони України в межах Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської та Кіровоградської областей.

Окупанти запустили їх із району Приморсько-Ахтарська.

Нагадаємо, у неділю, 21 січня, російські окупаційні війська обстріляли міста Курахове та Красногорівку, що в Донецькій області. Внаслідок цього дві людини загинуло, а ще двоє було поранено.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у своєму Telegram-каналі. За його словами, вдень росіяни обстріляли Курахове з "Градів". Загарбник, зокрема, поцілили у житлову забудову. Там на місці влучання загинув 31-річний чоловік. Ще одна людина була поранена.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська у неділю, 21 січня, збільшили присутність ракетоносіїв у Чорному морі, що підвищує ракетну небезпеку для України.

Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня України в Telegram-каналі. Як зазначається, до російських кораблів у морі наразі додався ще один.

 

Головне