Росіяни обстріляли Курахове та Красногорівку: дві людини загинуло, ще двоє поранено

Росіяни обстріляли Курахове та Красногорівку: дві людини загинуло, ще двоє поранено

У неділю, 21 січня, російські окупаційні війська обстріляли міста Курахове та Красногорівку, що в Донецькій області. Внаслідок цього дві людини загинуло, а ще двоє було поранено.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у своєму Telegram-каналі. За його словами, вдень росіяни обстріляли Курахове з "Градів". Загарбник, зокрема, поцілили у житлову забудову. Там на місці влучання загинув 31-річний чоловік. Ще одна людина була поранена.

Крім того, внаслідок удару було пошкоджено дитячий садок і кілька приватних будинків. Після цього розпалилась пожежа, яку надзвичайники наразі вже загасили. Зараз всі наслідки атаки встановлюються правоохоронцями.

Пізніше окупаційна армія обстріляла з "Градів" та гармат 152-го калібру також місто Красногорівка, що в Мар'їнській громаді. Через удар загинув 62-річний чоловік, а 70-річний - дістав поранення. Пораненого було доставлено в медичний заклад. Зараз чоловік отримує необхідну допомогу від лікарів, наголосив очільник ОВА.

Протягом минулої доби, 20 січня, росіяни 11 разів обстрілювали населені пункти Донецької області. За добу вони поранили двох людей. Крім того, з прифронтових населених пунктів було евакуйовано 106 осіб, серед яких 19 дітей.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти у неділю, 21 січня, атакували Кіровоградщину ракетами, заявив очільник обласної військової адміністрації Андрій Райкович. За його словами, ворог бив неподалік Кропивницького, під час обстрілу ніхто не травмувався і не загинув.

Головне