За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримали 3 зрадників, серед яких снайпери, які стріляли в бійців ЗСУ

За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримали 3 зрадників, серед яких снайпери, які стріляли в бійців ЗСУ

Трьох зрадників, серед яких два снайпери та командир штурмової групи окупаційних угруповань південного військового округу рф, засуджено до 15 років ув'язнення за обстріл українських воїнів. Про це повідомили в СБУ.

Зловмисниками виявились двоє снайперів та командир штурмової групи окупаційних угруповань Південного військового округу росії.

ЗСУ затримали їх у полон під час запеклих боїв під Бахмутом та Мар’їнкою. Суд призначив зрадникам 15 років тюрми.

Один із них -  житель тимчасово захопленого Донецька, який у перший день повномасштабного вторгнення рф добровільно "мобілізувався" до складу російських військ. 

Іншим зловмисником виявився ще один ворожий снайпер, який здійснював прицільний вогонь по українських захисниках Сєвєродонецька.

Нагадаємо, мешканка Очеретиного на Донеччині Лідія Степанівна, якій 98 років, під обстрілами подолала близько 10 кілометрів, щоб дістатися до української території. Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області.

Як писали "Ми-Україна" раніше, телемарафон "Єдині новин" є джерелом перевіреної інформації та методом боротьби з російською пропагандою.На цьому наголосив радник голови Офісу президента Сергій Лещенко.

 

Головне