За добу росіяни завдали маже 500 ударів по Запорізькій області, - Федоров

За добу росіяни завдали маже 500 ударів по Запорізькій області, - Федоров

Окупанти завдали 493 удари по 10 населених пунктах Запорізької області за добу 3 жовтня. Ворог атакував з авіації, дронів, артилерії та реактивних систем залпового вогню. Внаслідок обстрілів є значні руйнування, повідомляє голова обласної військової адміністрації Іван Федоров.

“Війська рф здійснили п’ять авіаційних ударів по Білогір'ю та Успенівці”,- написав  він у Telegram-каналі.

За даними голови ОВА, 288 БпЛА різної модифікації атакували Лобкове, Гуляйполе, Новоандріївку, Новоданилівку, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Левадне.

По Новоданилівку та Новоандріївку окупанти обстріляли п’ять разів з РСЗВ.

“195 артобстрілів завдано по території Лобкового, Гуляйполя, Новоандріївки, Новоданилівки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки та Левадного” ,- написав Федоров

За інформацією ОВА, за минулу добу надійшло 43 повідомлення про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали.

Зранку у своєму Telegram-каналі Федоров повідомив про чергову атаку росіян на Запорізьку область. За попередніми даними, є влучання у Запорізькому районі. Внаслідок атаки в одному із житлових районів вибуховою хвилею та уламками пошкодило вікна, фасад та дах приватних будинків. 

“Попередньо, ніхто з людей не постраждав “,- зазначив голова обласної військової адміністрації .

Нагадаємо, що ввечері 3 жовтня російські окупанти здійснили масштабну атаку безпілотниками по території України.

Як писав “Ми-Україна” раніше, у Воронезькій області рф після атаки БПЛА загорілася нафтобаза.

Головне