За добу окупанти завдали 208 ударів по Запоріжжю: є загиблі та поранені

За добу окупанти завдали 208 ударів по Запоріжжю: є загиблі та поранені

Внаслідок російських обстрілів Запоріжжя та Запорізького району загинули троє людей, ще п’ятеро отримали поранення.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Четверо постраждалих перебувають у лікарні, серед них 86-річна жінка в тяжкому стані з опіками понад 54% тіла, 59-річний чоловік у стані середньої тяжкості, а також дві жінки, 30 та 56 років, з легкими травмами.

Протягом доби окупанти завдали 208 ударів по 14 населених пунктах Запорізької області. Війська рф здійснили шість ракетних ударів по Новогупалівці та Миколай-Полю, а також атакували Запоріжжя, Біленьке, Червонодніпровку, Гуляйполе,  Новоандріївку, Роботине, Верхню Терсу, Малу Токмачку, Малинівку та Левадне 128 безпілотниками різної модифікації. 

Крім того, п’ять разів було застосовано реактивні системи залпового вогню по Новоандріївкі, Малій Токмачкі та Роботине, а 69 артобстрілів накрили Степногірськ, Оріхів, Гуляйполе, Новоандріївку, Верхню Терси, Роботинне, Малу Токмачку, Малинівку та Левадного.

“Надійшло 38 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури”, - йдеться у повідомленні. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, російське окупаційне військо завдало ракетного удару по готелю у Кривому Розі в ніч проти 27 серпня. У результаті обстрілу двоє людей загинули, ще п'ятеро отримали поранення.

Головне