За добу на фронті відбулося 68 бойових зіткнень

За добу на фронті відбулося 68 бойових зіткнень

За добу на фронті відбулося 68 бойових зіткнень. Про це повідомили у Генштабі.

ЗСУ завдали вісім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян та п'ять ударів по зенітно-ракетних комплексах окупантів.

Українські бійці знищили чотири безпілотники оперативно-тактичного рівня. Підрозділи ракетних військ вразили артилерійський засіб, район зосередження особового складу та станцію РЕБ російських військових. 

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 13 атак росіян.

На Лиманському напрямку сили оборони України відбили шість атак армії окупанта.

На Авдіївському та Мар’їнському напрямках російські військові здійснили понад 20 невдалих атак.

На Шахтарському напрямку українські воїни відбили близько 10 атак росіян.

Нагадаємо, у суботу, 7 жовтня, протягом доби відбулося 50 бойових зіткнень. Ворог завдав вісім ракетних та 25 авіаційних ударів, здійснив 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Так, вночі кремлівські терористичні війська завдали чергових ракетних ударів по цивільних об’єктах припортової інфраструктури на Одещині, а також по центральній частині міста Миргород Полтавської області.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська федерація остаточно скинула з себе усі маски і відверто показала світу, що вона країна-вбивця, заявив в ефірі "Ми-Україна" радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк. 

"Якщо раніше вони щось там маскували під міжнародне право, то сьогодні вони все це відкинули і говорять: "Ми - вбивці, ми - гвалтівники". І якщо ви не караєте вбивцю, якщо брати стандартну кримінологічну ситуацію, то цей вбивця розуміє, що він не буде покараний, він же не стане законослухняним. Якщо він під софітами вбиває і за це немає покарання, то після того, як його не буде покарано він безумовно буде зберігати модель своєї домінантної поведінки. Тому росія, яка не програє, де залишається путінська вертикаль завжди буде провокувати різні країні. Більше того, вона буде набагато більш агресивно себе поводити", - зазначив він. 

Головне