За добу на фронті відбулось 116 бойових зіткнень з армією рф

За добу на фронті відбулось 116 бойових зіткнень з армією рф

За минулу добу на фронті відбулось 116 бойових зіткнень з російським військом. З початку цієї доби відбулося 22 бойових зіткнення, з яких 8 — тривають. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

На Харківському напрямку противник не припиняє спроб прорвати оборону. З початку поточної доби росіяни здійснили дві атаки на позиції ЗСУ.

На Куп’янському напрямку підрозділи українських військ відбивають дві атаки противника в напрямку населеного пункту Берестове. 

На Краматорському напрямку протягом поточної доби противник п’ять разів намагався прорвати оборону. 

На Покровському напрямку тривають дві атаки росіян у районі населеного пункту Уманське.

На Курахівському напрямку окупанти не припиняють спроб прорвати оборону. Тривають чотири бойові зіткнення на напрямках Славне – Парасковіївка, Славне – Новомихайлівка, Солодке – Водяне, Солодке – Костянтинівка. 

На Оріхівському напрямку противник здійснив одну марну спробу витіснити підрозділи Сил оборони північно-західніше населеного пункту Вербове Запорізької області. 

На Придніпровському напрямку Сили оборони відбили одну атаку окупантів. 

За минулу добу — до 200 окупантів та 42 одиниці техніки.

Нагадаємо, сили оборони у Харківській області успішно утримують свої позиції, вибивають окупантів та беруть російських загарбників у полон.

Про це повідомив командир БУБпАК "Ахіллес" Юрій Федоренко в ефірі телемарафону.

Як писали "Ми-Україна" раніше, сили оборони у Харківській області успішно утримують свої позиції, вибивають окупантів та беруть російських загарбників у полон. 

Головне