З росією можна розмовляти лише мовою "балансу сил", – глава МЗС Франції

З росією можна розмовляти лише мовою

З росією можна розмовляти лише мовою "балансу сил" та "не встановлювати обмежень у способах підтримки України в той час, як ворог стає дедалі агресивнішим". Про це повідомив міністр закордонних справ Франції Стефан Сежурне в інтерв’ю виданню La Tribune du dimanche.

Стефан Сежурне заявив, що в жодному разі неможна встановлювати обмеження на шляху виділення військової допомоги Україні.

"Історія показала нам, що коли країни дозволяють диктувати свою зовнішню політику імперіалістичній державі, яка вважає, що її кордони необмежені, це може призвести до спалаху", - додав він.

За його словами, Франція ніколи не мала двозначного ставлення до росії.

Нагадаємо, ввечорі,10 березня, над Дніпровським районом області збили ворожий безпілотник. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

"Протягом усього дня агресор не полишав у спокої Нікопольщину. Атакував 11 дронами-камікадзе. А ще - двічі вдарив з важкої артилерії. Випустив майже півтора десятка снарядів", - наголосив Лисак.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на кордоні з Молдовою прикордонники затримали чергового ухилянта, який намагався незаконно покинути Україну. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

Порушник замаскувався, надягнувши латексну маску, плащ-мантію та гідрокостюм.

Головне