З маріупольцями, які пишуть скарги, "працює" фсб, – Андрющенко

З маріупольцями, які пишуть скарги,

Російські силові структури, зокрема фсб, "працюють" з маріупольцями, які пишуть скарги. Про це розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в ефірі "Ми-Україна".

"Є фсб, є росгвардія і якщо незадоволення виходить трохи на більший рівень, то тоді втручаються ці органи, починаються масові арешти людей, які пишуть скарги, які виказують своє незадоволення у соцмережах. І в принципі дуже швидко (відбуваються такі арешти, - ред.)", - наголосив Андрющенко.

Після таких арештів, зазначив радник мера міста, тимчасово невдоволення затихає, проте згодом з'являється знову.

"Нам варто не забувати, через яке фільтраційне пекло пройшов Маріуполь. Тобто, якщо там приймаються такі заходи з арештами, ясно, що плітками обростає все місто і всі дуже швидко розуміють, що це найвищий рівень небезпеки. І на певний час це незадоволення зникає. 

До чого це призводить? До того, що маріупольці продовжують виїжджати з міста. Значною мірою вони все ж таки виїжджають на територію країн Європейського Союзу або України, є люди, які виїжджають на територію росії. В принципі це і є головна мета росіян - виштовхати всіх маріупольців, позбавитися українців з Маріуполя і з часом наводнити їх своїми громадянами російської федерації за народженням, а не за паспортом", - наголосив Петро Андрющенко.

Як повідомляли "Ми-Україна", раніше Петро Андрющенко розповів, що російські окупанти зносять у захопленому Маріуполі будинки, щоб побудувати на їхньому місці "іпотеку". 

Головне