З лінії фронту на Донеччині евакуювали 26 дітей

З лінії фронту на Донеччині евакуювали 26 дітей

Населені пункти Донеччини протягом минулої доби, 28 лютого, були обстріляні російськими силами 26 разів. Евакуація з регіону триває.

Про це поінформував голова Донецької ОДА Вадим Філашкін.

У Волноваському районі, в селищі Богоявленськ, що входить до Вугледарської громади, пошкоджено сільськогосподарське підприємство і житловий будинок.

В Покровському районі, в селищі Очеретинське, що належить до Желаннівської громади, була поранена одна людина, а також пошкоджено будинок культури. У Мар'їнській громаді обстріляні з артилерії населені пункти Красногорівка, Костянтинівка, Георгіївка і Максимільянівка. У Курахівській громаді пошкоджено чотири будинки: два у Кураховому і два у Гострому. Також у Гродівці була зруйнована адмінбудівля, магазин та приватний будинок, ще три будинки отримали пошкодження.

У Краматорському районі, у селі Нова Полтавка Іллінівської громади, пошкоджено гараж та інфраструктурний об'єкт. У Лиманській громаді пошкоджено три будинки у Торському, один у Ямполівці та один в Озерному.

У Бахмутському районі одна людина загинула у Сіверську, ще одна – в Переїзному, що належить до Званівської громади.

З лінії фронту було евакуйовано 173 особи, серед яких 26 дітей.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Бахмутський напрямок залишається одним з найдинамічніших у смузі відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця". Ворог продовжує потужно тиснути на села Іванівське та Богданівка.

Головне