Юсов попередив про активізацію бойових дій у лютому та березні

Юсов попередив про активізацію бойових дій у лютому та березні

Події на фронті у лютому-березні будуть досить активними. Про це в ефірі телеканалу "Ми-Україна" заявив представник прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

За його словами, після призначення Валерій Герасимов (командувач Об’єднаного угруповання військ в Україні, - ред.) отримав задачу від Володимира Путіна захопити Донбас до березня. Саме через це, зазначив Юсов, й очікується посилення бойових дій на фронті.

"Нічого не вийде. Як і попередні рази ці всі дати багато разів переносилися й скоро буде рік, як за три дні захоплюють Київ. Але, тим не менш, задачі такі стоять. Це означає, що ось та інтенсивність, яку ми вже зараз спостерігаємо на сході країни, це спроба реалізації цих планів", - зазначив Юсов.

Разом з тим він запевнив, що росія хоче досягти поставлених цілей, тому не буде рахуватися із втратами живої сили та техніки.

Також Юсов наголосив, що українські Сили оборони не чекають, склавши руки.

"Посилюється антипутінська коаліція, є робота за всіма напрямками, це і спецслужби, і Збройні сили. Тому Україна далі переживе це, перетерпить це загострення, і продовжить звільняти свої території", - переконаний представник ГУР МО.

Як раніше повідомляли "Ми-Україна", голова Українського центру безпеки і співпраці Сергій Кузан заявив, що російські загарбники будуть продовжувати тиснути на півдні, щоб відтягнути лінію фронту.

Головне