Ярмоленко повернувся в "Динамо" після шести років перерви

Ярмоленко повернувся в

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко повернувся в "Динамо". Він відновить виступи в складі рідної київської команди. Останні шість сезонів вінгер провів у чемпіонатах Німеччини, Англії та ОАЕ.

Про це йдеться на офіційному сайті футбольного клубу. Як зазначається, 33-річний футболіст підписав контракт зі столичним грандом. Повноправним гравцем "Динамо" він стане 1 липня.

Андрій Ярмоленко залишився підпис під дворічною угодою з "біло-синіми". Після завершення контракту з "Динамо"він нібито стане спортивним директором клубу. "Динамо" вінгер дістався безкоштовно, адже по завершенні сезону в складі еміратського "Аль-Айна" став вільним агентом.

"Динамо" - це головна команда в кар'єрі Ярмоленка. Перед трансфером до "Боруссії" Д за 25 млн євро влітку 2017 року він провів 11 сезонів у лавах київської команди. Після року в Бундеслізі вінгер перейшов у лондонський "Вест Хем". Кольори "молотків" захищав чотири роки.

Нагадаємо, київське “Динамо” розірвало контракт з травмованим форвардом Артемом Бесєдіним. Відомо, що футбольний клуб надав спортсмену статус вільного агента. Президент “Динамо” Ігор Суркіс зазначив, що у футболіста довгостроковий контракт з ФК.

“Артем прийшов до мене на милицях – він лікується після тяжкої травми. Ми поговорили і незважаючи на довгостроковий контракт з “Динамо”, домовилися про те, що він отримає статус вільного агента”, – наголосив Суркіс.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, київське “Динамо” вдруге в історії залишилося без медалей чемпіонату України з футболу.

Головне